Escaldes-Engordany, en el marc dels actes relacionats amb el seu nomenament com a Capital de la Cultura Catalana 2011, organitza l’activitat ‘Les Cuines dels Països Catalans’, un esdeveniment gastronòmic que té lloc durant 12 setmanes. Cada dilluns, a partir del 12 de setembre i fins a la darrera setmana del mes de novembre

 

La tretzena edició del Concurs Nacional de Xat...

Escaldes-Engordany, en el marc dels actes relacionats amb el seu nomenament com a Capital de la Cultura Catalana 2011, organitza l’activitat ‘Les Cuines dels Països Catalans’, un esdeveniment gastronòmic que té lloc durant 12 setmanes. Cada dilluns, a partir del 12 de setembre i fins a la darrera setmana del mes de novembre, 12 restaurants representants de comarques catalanes oferiran al públic andorrà la diversitat de les seves cuines. Cada restaurant català formarà parella amb un establiment escaldenc, on es presentarà la seva cuina. La programació és la següent:

• 12 de setembre. L’Hotel Roc de Caldes (Ctra. d’Engolasters, s/n. Tel. 00 376 862 767) acull el restaurant Alàs, d’Alàs, que representa la cuina de l’Alt Urgell.
• 19 de setembre. L’Hotel Panorama (Ctra. de l’Obac, s/n. Tel. 00 376 873 400) acull el restaurant La Cuina d’en Carlos, de Pratdip, en representació del Baix Camp.
• 26 de setembre. L’Hotel Husa Mola Park (Josep Viladomat, 22. Tel. 00 376 882 000) acull l’Hostal Jaumet, de Torà, en representació de la cuina de la Segarra.
• 3 d’octubre. El restaurant Vermell de l’Hotel Príncep (Unió, 5. Tel. 00 376 870 400) acull El Roser 2, de l’Escala, membre del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet, en representació de l’Alt Empordà.
• 10 d’octubre. L’Hotel Roc Blanc (Pl. dels Coprínceps, 5. Tel. 00 376 871 400) acull els representants de l’Hotel Restaurant Sa Punta, de Pals, membre del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet, en representació de la comarca del Baix Empordà.
• 17 d’octubre. L’Hotel Fènix (Av. Prat Gran, 3-5. Tel. 00 376 760 760) acull la cuina dels restaurants Vinya d’Alòs i La Cocina de Javier Ramos, de Vinaròs, en representació de Vinaròs Gastronòmic.
• 24 d’octubre. Casa Canut (Av. Carlemany, 107. Tel. 00 376 739 900) acull Les Moles, d’Ulldecona, que representa la cuina del Montsià.
• 31 d’octubre. El restaurant Fontanella (Av. del Fener, 14. Tel. 00 376 867 929) és l’amfitrió de l’Hostal dels Ossos, d’Olot, que representa la Cuina Volcànica de la Garrotxa.
• 7 de novembre. El restaurant Deimos Caldea (Prat de la Mola, 10. Tel. 00 376 800 999) acull el restaurant Casa Nostra, de Corbera de Llobregat, en representació de la cuina del Baix Llobregat.
• 14 de novembre. La Gourmeterie-Casa Marquet (Pl. dels Coprínceps, 3. Tel. 00 376 820 722) acull el restaurant Negrefum, de Vilanova i la Geltrú, en representació del Garraf.
• 21 de novembre. El Don Denis (Isabelle Sandy, 3. Tel. 00 376 820 692) és l’amfitrió d’El Cigró d’Or, de Gelida, que mostrarà la cuina de l’Alt Penedès.
• 28 de novembre. L’Hotel Eureka (Av. Carlemany, 36. Tel. 00 376 880 666) acull Ca l’Eudald, d’Alp, en representació de la Cerdanya.

Esta entrada fue publicada en CAL'EUDALD D'ALP, HOTEL EUREKA, LA CUINA DELS PAISOS CATALANS. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario