La Fira d’Andorra la Vella

Central streets of Andorra la Vella

Image via Wikipedia

La Fira d’Andorra la Vella, que es desenvoluparà des de divendres i fins diumenge que ve a l’aparcament del Parc Central de la capital, servirà enguany per promocionar els productes auctòctons que s’estan impulsant des de l’Associació de Pagesos i Ramaders.
Així ho va explicar ahir el ministre
d’Economia i del Territori, Jordi Alcobé.
Amb aquest objectiu, l’estand que el Govern instal·la en cada edició de la mostra, i que habitualment servia per a distribuir informació institucional entre els visitants, acollirà enguany una parada en què s’explicaran les principals qualitats de productes autòctons com, per exemple, la carn de vedella de qualitat, que en breu podrà disposar del segell comunitari pel qual se la considerarà una indicació geogràfica protegida (IGP). L’estand també promocionarà el conreu de la patata que s’està portant a terme en diferents explotacions del país.
“Ho veig molt bé. Es tracta d’una molt bona iniciativa. Per això es fan justament aquestes fires”, va comentar, de la seva banda, la cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, que juntament amb el ministre Alcobé es van desplaçar fins a la Seu d’Urgell per visitar la Fira de Sant Ermengol, que té lloc aquest cap de setmana.

Confiança en la mostra
A banda dels canvis en l’estand del Govern, la Fira de la capital presentarà enguany altres novetats. Ferrer va avançar que per a aquesta edició s’ha treballat amb l’objectiu de “racionalitar les actuacions” que oferiran les diferents entitats presents a la vela. L’objectiu passa, segons va explicar la cònsol major de la capital, per “garantir que cada associació disposi del seu espai i del seu moment”.
Ferrer es va mostrar confiada que la cita tornarà a gaudir “d’una influència important de públic”, tenint en compte que hi estan representats la gran majoria de sectors d’activitat del país. “Esperem que es pugui repetir l’assistència que vam tenir l’any passat i, fins i tot, superar-la.”

Deja un comentario